Zahide Yetiş’ten Büyük Sürpriz: İkinci Kez Anne mi Oluyor? Zahide Yetiş Hamile mi?

By Sevil Yılmaz

Published On:

Follow Us

Hafta içi her gün ekrana gelen Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programının sunucusu Zahide Yetiş flaş iddia ortalığı karıştırdı. Yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan ünlü sunucu Zahide Yetiş hamile mi merak edildi. İşte Zahide Yetiş hamilelik açıklaması..

Gündüz kuşağının sevilen programı “Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak”, her hafta farklı konu ve konuklarıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın başarılı sunucusu Zahide Yetiş, sadece meslek hayatındaki başarılarıyla değil, aynı zamanda özel hayatıla da merak konusu olmayı sürdürüyor.

zahide yetis hamile mi 2

Son günlerde ortaya atılan iddia ise hayranlarını şaşırttı. 44 yaşındaki ünlü sunucunun hamile olduğuna dair çıkan söylentiler, magazin gündeminde hızla yayıldı. Ancak, Yetiş’in konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Bu bekleyiş, hayranlar arasında büyük bir merak uyandırmaya devam ediyor.

Zahide Yetiş Kimdir?

Zahide Yetiş, 10 Mart 1979 tarihinde Viyana, Avusturya’da doğan Türk televizyon sunucusu ve yapımcısıdır. İlköğrenimini Avusturya’da tamamladıktan sonra, ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönmüştür. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’nde tamamlamış ve ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.

Zahide Yetiş’in televizyon kariyeri, TRT’de çocukluk döneminde seslendirmeler yaparak başlamıştır. Daha sonra birçok farklı programda sunuculuk yapmış ve geniş bir izleyici kitlesi kazanmıştır. 2009-2014 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan “Doktorum” programı ile büyük bir tanınırlık elde etmiştir.

zahide yetis 3

2013-2015 yılları arasında Atv’de “Zahide ile Yetiş Hayata” adlı programı sunmuş, 2015 yılında ise Show TV’de “Zahide Yetiş’le” adlı programı hafta içi her sabah yayımlanmıştır. Ayrıca “Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor!” adlı bir kitap da yazmıştır.

#magazin #haber #hamile